2021-10-09 07:35:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - A siker most melléd szegődhet, és jó ideig el sem hagy

Napi horoszkóp október 9-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint hallgasson most az eszedre, ellentétben a sok tanácsadóval, akik természetesen most is azt javasolnák, hogy csak a szíved súghat jót. Ebben a helyzetben azonban ez utóbbi veszélyes lehet. Főleg azért, mert most hirtelen felindulásból döntenél. Te csak válaszd a higgadtabbik megoldást. A szerelemben viszont add át magad a spontaneitásnak!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Alapvetően jól kommunikálsz, de a pároddal nem találod a hangot, lehet, hogy csak egy kérdésben nem, de lehet, hogy egész nap valahogy elbeszéltek egymás mellett. Az tenne jót, ha nem is akarnál semmit tisztázni, inkább csak az örömre, a jóra, a töltekezésre koncentrálnál.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Engedj útjára valakit, talán egy baráttal válnak szét útjaitok. Nem érdemes tartóztatni, mert később csak megbosszulná magát a sok felgyülemlett energia, illetve töprengés. Tanuld meg: aki menni akar, azt el kell engedni.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Fogj össze valakivel, társulj a lehetséges jó eredmény érdekében, egyedül ugyanis most nehezen boldogulnál. Ne szégyellj segítséget kérni olyantól, aki otthonosan mozog e téren.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Vannak helyzetek, amikor legyőzhetetlen vagy. Ezúttal azonban vereséget szenvedhetsz, ha nem tartasz mértéket. Mivel túlságosan fáradt vagy, és meddő vitákba keveredsz, ellenfeleid könnyen megtalálják azokat a pontokat, ahol kibillenthetnek lelki egyensúlyodból. Ne hagyd magad! Az is jó, ha csupa olyan emberekkel veszed magad körbe, akikben maximálisan megbízol.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A siker most melléd szegődhet, és jó ideig el sem hagy. De ne szálljon a fejedbe a dicsőség, inkább segítsd azokat, akik bajban vannak. Mert olyan szövetségeseket találsz bennük, akikkel a világot is meg tudod váltani.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ritka az olyan békés időszak, mint a mostani: semmiben nem találsz kivetni valót, elégedett vagy a világgal, ami abból fakad, hogy elégedett vagy önmagaddal is. A Mars ugyan vitákat jelez a környezetedben, de le tudod csillapítani a haragosokat.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ez a nap igazán a kedvedre való is lehet, ha nem mindig a visszásságokat keresed, ha nem azt nézed, hogy már megint mi nem tökéletes. Lazíts, engedj föl. Nincs olyan feladat, ami ne tudnál megoldani, csak nem szabad görcsösen akarni a sikert!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Se időt, se energiát ne sajnálj arra, hogy a párod kedvében járj. A hátráló Merkúr lehetőséget teremt arra, hogy egy korábbi tévedésedet korrigáld, vagy valamit újra átgondolj és lezárj. Boldog nap, tele meglepetéssel!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Talán mégsem kellene most olyan meggondolatlan lépést tennie, amit fontolgatsz. Nem érdemes belevágni az ismeretlenbe, a legjobb, ha a jól kitaposott úton haladsz. A szerelemben, párkapcsolatban se kockáztass!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Bizonyos elvárásaid ellenkezést váltanak ki a környezetedből. Próbáld áthangolni a kommunikációt. Legyél körültekintő otthon és a közlekedésben egyaránt, ugyanis most könnyebben baleset érhet, ezt azonban fokozott óvatossággal el lehetne kerülni.


Halak: II. 19. - III. 20.

Még a hétvégén is magányra vágysz, hogy ne kelljen senkivel se beszélgetned. Ez a feltűnő passzivitás annak a jele, hogy nagyon túlhajtottad magad az utóbbi időben. Pihenj, olvass, sétálj!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: